Ντάνι Άλβες: «Ο Έρικσεν αξίζει φέτος τη Χρυσή Μπάλα»

Newsroom
Ντάνι Άλβες: «Ο Έρικσεν αξίζει φέτος τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Τον δικό του υποψήφιο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας αποκάλυψε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος υποστήριξε πως η βράβευση του Έρικσεν θα αποτελούσε δυνατό μήνυμα ευαισθησίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε τροχιά Χρυσής Μπάλας περιστρέφεται ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, καθώς μόλις λίγες ώρες απομένουν πλέον για την ανακοίνωση του νικητή της ψηφοφορίας. Την ώρα πάντως που Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θεωρούνται τα δυο μεγάλα φαβορί, ο Ντάνι Άλβες έδωσε έναν διαφορετικό υποψήφιο για την κατάκτηση του βραβείου.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη λόγω του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανία - Φινλανδία στους ομίλους του Euro. Ο άσος της Ίντερ ωστόσο κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και σύμφωνα με τον Άλβες, η βράβευσή του θα έδινε ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθησίας προς ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

«Ο Έρικσεν αξίζει φέτος τη Χρυσή Μπάλα για όλα αυτά που έχει περάσει. Θα ήταν ένα δυνατό μήνυμα προς όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, οι άνθρωποι θα είχαν περισσότερη ευαισθησία. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος εδώ και 20 χρόνια, αλλά θα ήταν ωραίο για όλους αν ο νικητής φέτος ήταν ο Έρικσεν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα