Μπαρτσελόνα: Ρίχνει έμψυχα ανταλλάγματα στη μάχη για τον Φεράν Τόρες

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Ρίχνει έμψυχα ανταλλάγματα στη μάχη για τον Φεράν Τόρες

bet365

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Φεράν Τόρες, όμως χρειάζεται και την σύμφωνη γνώμη της Μάντσεστερ Σίτι για την μετακίνηση του Ισπανού, και προτίθεται να συμπεριλάβει στη συμφωνία αρκετούς ποδοσφαιριστές της.

O Φεράν Τόρες αποτέλεσε πιθανότατα την πρώτη εισήγηση του Τσάβι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, η οποία παρά τα οικονομικά της προβλήματα, καταβάλλει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να φέρει σε πέρας την μεταγραφή του. Η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού βρίσκεται σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία και έχει δείξει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα ενθαρρυντικά δείγματα γραφής.

Ήδη οι Καταλανοί εισέπραξαν την πρώτη αρνητική απάντηση από πλευράς Σίτι, καθώς φαίνεται ότι η επιθυμία του ίδιου το ποδοσφαιριστή δύσκολα θα αποδειχθεί αρκετή για να πείσει τους Άραβες ιδιοκτήτες των «πολιτών», οι οποίοι έθεσαν τον πήχη αδιαπραγμάτευτα στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Και επειδή αυτά τα λεφτά φυσικά δεν υπάρχουν για τους «μπλαουγκράνα», στη Βαρκελώνη έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν την εναλλακτική επιλογή να ρίξουν έμψυχα ανταλλάγματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να αποσπάσουν την πολυπόθητη συναίνεση των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Σύμφωνα με την πάντα έγκριτη στο ρεπορτάζ της Μπάρτσα «Mundo Deportivo», στη λίστα των πιθανών ανταλλαγμάτων βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως ο Ντεστ, ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο Λενγκλέ, ο Μινγκέθα, ο Κουτίνιο, ο Νέτο και ο Ουμτιτί.

Αντίθετα, η παραμονή των Γκάβι, Νίκο, Πέδρι και Φάτι στο «Καμπ Νόου» θεωρείται -αν μη τι άλλο- ασφαλής, αφού η ομάδα δεν θα μπει σε καμία περίπτωση σε διαπραγματεύσεις για την συμπερίληψή τους σε αυτή ή σε άλλη συμφωνία.

Τον νυν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι ξεχώρισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τις εμφανίσεις του με τη Βαλένθια πριν τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2020 για περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του συμπατριώτη του, όμως ο Τόρες δεν έχει βρει στο Μάντσεστερ τον χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος θα περίμενε.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει επανειλλημένα τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του 21χρονου επιθετικού, πρόσωπο στο οποίο οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν ένα δυνητικά πολύ ισχυρό θεμέλιο της προσπάθειας που κάνουν να επανέλθουν στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Τα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν για 100% δεδομένη συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πλευρά του πιέζει την διοίκηση των «πολιτών» να συναινέσει στον επαναπατρισμό του. Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων δεν θα είναι εύκολη για την Μπαρτσελόνα, δεδομένης της επιθυμίας του Γκουαρδιόλα να κρατήσει τον Τόρες στο «Έιτιχαντ», αλλά και της επένδυσης που έχει κάνει ο αγγλικός σύλλογος στον φορ από τη Βαλένθια.

Η περίπτωση του Φεράν Τόρες εξακολουθεί να φαντάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή για την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να ικανοποιήσει την πιο βασική επιθυμία του νέου της τεχνικού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα