Ζαμπαλέτα: «Ήρεμος ο Αγουέρο, έχει και οικογένεια πέρα από το ποδόσφαιρο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζαμπαλέτα: «Ήρεμος ο Αγουέρο, έχει και οικογένεια πέρα από το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα θέλησε να υπενθυμίσει προς όλους αλλά πολύ περισσότερο προς τον Σέρχιο Αγουέρο πως αν δεν καταφέρει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, υπάρχουν κι άλλα όμορφα πράγματα που μπορεί να κάνει μαζί με την οικογένειά του.

Ο Αγουέρο συνεχίζει για περίπου 2,5 μήνες ακόμα μια ειδική αγωγή που του επέβαλαν οι γιατροί έπειτα από την καρδιακή αρρυθμία που παρουσίασε, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για πολύ δύσκολη κατάσταση που μπορεί να τον οδηγήσει στην απόσυρση.

Τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα δεν πρόλαβε καθόλου να τη χαρεί, ούτε να παίξει και με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα ανέφερε ότι ο φίλος, υμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του στη Σίτι, δεν σκέφτεται αρνητικά.

«Είναι ήρεμος, ακολουθεί την αγωγή και θα μάθει κι εκείνος από τα αποτελέσματα τι θα μπορέσει να κάνει στο μέλλον. Δεν θέλω ούτε εγώ να μιλήσω προτού βγει η επίσημη διάγνωση το επόμενο διάστημα, ωστόσο, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ο Σέρχιο έχει και μια οικογένεια και η ζωή έχει κι άλλα πράγματα» ήταν τα λόγια του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα