Αγουέρο: Αισιοδοξία για την επαναφορά του, αποδίδει η θεραπεία

Αγουέρο: Αισιοδοξία για την επαναφορά του, αποδίδει η θεραπεία

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο: Αισιοδοξία για την επαναφορά του, αποδίδει η θεραπεία

bet365

Ο Δρ. Σαλβαδόρ Αλβάρες Αντόν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για την κατάσταση του Σέρχιο Αγουέρο έδειξε αισιόδοξος για την επαναφορά του Αργεντινού στη δράση, αρκεί να γίνει στο σωστό χρόνο.

Ο Αγουέρο μετά την καρδιακή αρρυθμία που παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου στην ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές στο «Καμπ Νόου», έκανε εξετάσεις και αυτές έδειξαν την ανάγκη για θεραπεία και την αποχή από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο Δρ. Σαλβαδόρ Αλβάρες Αντόν που τον εξέτασε και μελέτησε όσα προέκυψαν από τις εξετάσεις, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επαναφορά του Αργεντινού στα γήπεδα, λέγοντας:

«Είμαι ήρεμος και αισιόδοξος μετά απ' όσα είδα από τις εξετάσεις γιατί αυτή τη στιγμή η θεραπεία στην οποία ήδη επιδίδεται έχει αποτελεσματικότητα στο 80%. Πρέπει όμως να ξεκουραστεί πολύ και να γίνονται κάθε φορά μικρά βήματα, όχι όμως να επιστρέψει άμεσα στο κορυφαίο επίπεδο αθλητισμού».

@Photo credits: video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα