Μπαρτσελόνα: Χωρίς Πέδρι, Αραούχο, Μπρεθγουέιτ και Ντεμπελέ στο «Clásico»

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Χωρίς Πέδρι, Αραούχο, Μπρεθγουέιτ και Ντεμπελέ στο «Clásico»

bet365

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Μπαρτσελόνα την Ρεάλ την Κυριακή (24/10, 17:15) στο «Clásico» της 10ης αγωνιστικής στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κυριακή (24/10, 17:15, Nova Sports Prime) στο «Κάμπ Νόου», την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο «Clásico» της σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να πετύχουν την δεύτερη τους συνεχόμενη νίκη, μετά την επικράτηση τους με 3-1 επί της Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική, προκειμένου να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα στη βαθμολογίας, μιας και βρίσκονται στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

Από την άλλη η Ρεάλ, αγνοεί το τρίποντο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους Μαδριλένους κι από τη λίστα απουσιάζουν τέσσερις σημαντικοί παίκτες. Ο λόγος για τους Αραούχο, Πέδρι, Μπρεθγουέιτ και Ντεμπελέ οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Από την άλλη, τα ευχάριστα για τον Ολλανδό τεχνικό, είναι ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ζόρντι Άλμπα, καθώς ο Ισπανός μπακ, προπονήθηκε κανονικά το προηγούμενο διάστημα κι άφησε πίσω του τις μικροενοχλήσεις που είχε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα