Αζάρ: Καθησυχαστικές οι πρώτες εξετάσεις

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: Καθησυχαστικές οι πρώτες εξετάσεις

bet365

Ευτυχώς για τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ο Εντέν Αζάρ δεν έδειξαν κάτι σοβαρό μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις που αποκόμισε στο ματς του Βελγίου με τη Γαλλία για τα ημιτελικά του Nations League.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Ρεάλ έχει συνηθίσει πλέον τις ατυχίες και τις στιγμές κατά τις οποίες αισθάνεται πόνους ή ενοχλήσεις αποκομίζοντας συνεχώς τραυματισμούς...

Μια τέτοια στιγμή ήρθε και στο ματς με τους «τρικολόρ», οι οποίοι έφτασαν σε μεγάλη ανατροπή για το τελικό 3-2 στον ημιτελικό του Nations League, ώστε ν' αντιμετωπίσουν πλέον την Ισπανία στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αζάρ δεν θα παίξει στο ματς του Σαββάτου, τον μικρό τελικό με τους Ιταλούς, αποδεσμεύτηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να επιστρέψει στη Μαδρίτη και οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φαίνεται ότι δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό μυϊκό πρόβλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα