Μπαρτσελόνα: Η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κούμαν

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κούμαν

bet365

Η «λευκή» ισοπαλία με την Κάντιθ δεν φαίνεται ότι θα στοιχίσει στον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Πρώτα η Μπάγερν, έπειτα η Γρανάδα και τώρα η Κάντιθ. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας, μοιάζει αβέβαιο.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρει η «Sport», η ισοπαλία κόντρα στην Κάντιθ, δεν πρόκειται να στοιχίσει στον Ολλανδό προπονητή. Θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, αφού το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να του δείξει εμπιστοσύνη.

Η εικόνα που έδειξαν οι «μπλαουγκράνα» στο δεύτερο ημίχρονο, κρίθηκε ικανοποιητική από τους ιθύνοντες τους συλλόγου, ειδικά μετά την αποβολή του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο 65'.

Παρ' όλα αυτά η θέση του Κούμαν κρέμεται από μια κλωστή. Ναι μεν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία του συλλόγου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει για πόσο καιρό, καθώς σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου, Τζουάν Λαπόρτα, τα αποτελέσματα που θα πάρει η ομάδα του προσεχές διάστημα θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα