Σουάρες: «Τρελό» στατιστικό με γκολ σε όλα τα λεπτά ενός αγώνα! (pics & vids)

Σουάρες: «Τρελό» στατιστικό με γκολ σε όλα τα λεπτά ενός αγώνα! (pics & vids)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σουάρες: «Τρελό» στατιστικό με γκολ σε όλα τα λεπτά ενός αγώνα! (pics & vids)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες σημείωσε ένα σπάνιο επίτευγμα με το πρώτο εκ των δύο γκολ κόντρα στη Χετάφε, καθώς έγινε μόλις ο τρίτος στην ιστορία που σκοράρει σε όλα τα διαθέσιμα λεπτά ενός αγώνα, από το 1' ως το 90+7'!

Το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 90' του ματς κόντρα στη Χετάφε «λύτρωσε» την Ατλέτικο Μαδρίτης και σφράγισε το διπλό που τη διατήρησε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Κι αν για τους Ροχιμπλάνκος αυτό ήταν το πιο καθοριστικό τέρμα από τα δύο που πέτυχε ο Ουρουγουανός «killer» και υπέγραψε την ανατροπή, το πρώτο γκολ, αυτό της ισοφάρισης, ήταν που είχε ξεχωριστή σημασία για τα στατιστικά του.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος φορ ευστόχησε στο 78ο λεπτό, το μοναδικό λεπτό που έλειπε από το χρονικό «παζλ» κι έκανε... bingo με γκολ σε κάθε ένα διαθέσιμο λεπτό ενός αγώνα, από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας (90+7', εξαιρείται η παράταση).

Σουάρες - στατιστικό

Το επίτευγμα είναι «τρελό», είναι σπάνιο, αλλά όχι και πρωτοφανές. Ο Σουάρες έγινε ο τρίτος που το πετυχαίνει επίσημα, επτά χρόνια αφού... συστάθηκε το σχετικό club από δύο παίκτες, με διαφορά επτά μηνών. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που το πέτυχε τον Φεβρουάριο του 2014 με τη φανέλα της Ρεάλ (γκολ στο 7' κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης) κι αν οι περισσότεροι φαντάζονται ότι ο δεύτερος είναι ο Λιονέλ Μέσι, λάθος! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο επόμενος που καταγράφει αυτή την επίδοση στο ενεργητικό του τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, στο ίδιο ματς που έσπασε το ρεκόρ τερμάτων με την εθνική Σουηδίας (γκολ στο 24' κόντρα στην Εσθονία)!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Όλα τα λεπτά που έχει σκοράρει

Ζλάταν - Όλα τα λεπτά που έχει σκοράρει

 

LA LIGA Τελευταία Νέα