Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ο Σουάρες το γύρισε μόνος του! (vid)

Newsroom
Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ο Σουάρες το γύρισε μόνος του! (vid)

bet365

Για 78 λεπτά βρισκόταν πίσω στο σκορ απέναντι στη Χετάφε, όμως ο Λούις Σουάρες χτύπησε δυο φορές στο τέλος για να ανατρέψει το σκορ (1-2) και να στείλει την Ατλέτικο έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Πέρσι απέδειξε στη Μπαρτσελόνα πως διέπραξε... έγκλημα όταν τον άφησε να φύγει, καθώς στην Ατλέτικο ανέκτησε την χαμένη του αυτοπεποίθηση και την οδήγησε προς το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από το 2014.

Απέναντι στη Χετάφε ο Λούις Σουάρες θυμήθηκε τον περσινό αναγεννημένο του εαυτό και με δυο γκολ μέσα στα τελευταία 12 λεπτά ξελάσπωσε την Ατλέτικο (1-2), η οποία μέχρι εκείνο το σημείο τα είχε βρει σκούρα απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Μίτσελ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως θα αποτελούσαν σκληρό καρύδι για τους Μαδριλένους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μίτροβιτς στο 45΄.Ο 31χρονος στόπερ έγραψε το 1-0 στιγμές πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πέτυχε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων κόντρα στην Ατλέτικο μετά το μακρινό 2011!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η Χετάφε είχε κλειστεί πίσω στα καρέ της χωρίς να αφήνει πολλούς χώρους. Η αποβολή του Αλενιά όμως στο 74΄άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Σουάρες να μυρίζει... αίμα και να οδηγεί με σόλο παράσταση τους Ροχιμπλάνκος στην ανατροπή.

Αρχικά έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση στο 78΄ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε το έργο για να σώσει την ομάδα του απέναντι στην ουραγό και να την στείλει έστω και προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Χετάφε (Μίτσελ): Σόρια, Ινγκλέσιας, Τζένε, Μίτροβιτς, Κουένκα, Ολιβέιρα, Μακσίμοβιτς, Φλορεντίνο, Αλενιά, Μάτα (78΄Σίλβα), Μάτσιας (67' Ουνάι)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (63΄Ερμόσο), Σάβιτς, Χιμένεθ, Λόντι (63΄Ντε Πολ), Ερέρα (84΄Βρσάλικο), Γιορέντε, Κορέα, Καράσκο, Γκριεζμάν (67΄Κούνια), Σουάρες

 

LA LIGA Τελευταία Νέα