Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο ο Σταματάκης! (pic)

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο ο Σταματάκης! (pic)

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο ο Σταματάκης! (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Σταματάκης ζει το όνειρό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όντας μάλιστα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και το Gazzetta εξασφάλισε εικόνα από τις πρώτες στιγμές του υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Τεμπέλης - Γιώργος Μανταίος

Το παραμυθένιο ταξίδι του Δημήτρη Σταματάκη συνεχίζεται. Και εξελίσσεται σε ρυθμό που κι ο ίδιος δεν το περιμένει, όπως είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή του στο Gazzetta τον Ιούλιο .

Ο 18χρονος μετέχει πλέον στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών ομάδων και τις απουσίες τω διεθνών. Ο Γιάν Όμπλακ ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον πλανήτη, έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σλοβενίας κι έτσι οι «ροχιμπλάνκος» επέλεξαν το 18χρονο Σταματάκη για να πάρει την πρώτη του γεύση από τους «μεγάλους», καθώς ανήκει στην U19.

Ο νεαρός Κρητικός τέθηκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Βερσεγιόνε, του Αργεντινού προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη από το Δεκέμβριο τους 2011, πήγε δηλαδή μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Βερσεγιόνε ανέβασε stories στο Instagram με το Σταματάκη να προπονείται μαζί με τον 21χρονο Κρίστιαν Γκόμεθ και με τον 30χρονο Μπενζαμέν Λεκόμτ, τον οποίο η «Ατλέτι» απέκτησε ως δανεικό πριν από λίγες ημέρες (https://www.gazzetta.gr/football/la-liga/2035220/atletiko-anakoinose-ton-lekomt ) για «ρεζέρβα» του Όμπλακ.

Το Gazzetta εξασφάλισε μέσω του γραφείου τύπου των «ροχιμπλάνκος» στιγμιότυπα από την προπόνηση του Σταματάκη. Ενός παιδιού που δεν έπαιξε ποτέ σε ακαδημία ελληνικής ΠΑΕ, αλλά είναι project της σχολής τερματοφυλάκων Athens Goalkeepers Academy.

Δημήτρης Σταματάκης

Photo Credit: Atletico de Madrid

 

LA LIGA Τελευταία Νέα