Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Καβάνι

Κώστας Τόπας
Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Καβάνι

bet365

Θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Έντινσον Καβάνι, μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ».

Στην Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να παρακολουθούν όλες τις επιλογές των ποδοσφαιριστών του ρόστερ και να μελετούν μερικές προσφορές που έρχονται στα γραφεία της. Οι Καταλανοί ενδέχεται να βάλουν το ποσό των 118 εκατομμυρίων ευρώ μετά τις πωλήσεις στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πέρα όμως από το κομμάτι των πωλήσεων, στην Μπαρτσελόνα υπάρχει και παραθυράκι για μία μεταγραφή. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν είναι αυτή του Έντινσον Καβάνι. Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός προτάθηκε στους «μπλαουγκράνα», αλλά υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την μεταγραφή του στο «Καμπ Νόου».

Ενα από αυτά είναι οι ετήσιες απολαβές του. Αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτησή του αυτές τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά του πάντως ο Καβάνι εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, μιας και μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ», επιθυμία του είναι να βρει μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα