Σεβίλλη: Πήρε Ράφα Μιρ αντί 16 εκατ. ευρώ (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Σεβίλλη: Πήρε Ράφα Μιρ αντί 16 εκατ. ευρώ (vid)

bet365

Ο Ράφα Μιρ είναι το νέο «9» της Σεβίλλης, η οποία συμφώνησε με τη Γουλβς για την απόκτησή του αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την πέμπτη θερινή προσθήκη της Σεβίλλης. Μετά τους Μάρκο Ντμίτροβιτς (ελεύθερος), Έρικ Λαμέλα (στο πλαίσιο του deal για τον Μπρίαν Χιλ), Γκονσάλο Μοντιέλ (αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρίβερ Πλέιτ) και Λούντβιχ Αουγκούστινσον (αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Άουγκσμπουργκ), οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται κοντά στον Ράφα Μιρ.

Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός θα πρέπει να θεωρείται το νέο «9άρι» των Νερβιονένσες, οι οποίοι συμφώνησαν με τη Γουλβς για την απόκτησή του αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο φορ από τη Μούρθια με ανάστημα 1,90 μ. ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στ' αντίστοιχα της Βαλένθια. Το 2018 τον απέκτησε η Γουλβς αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ουέσκα (16 γκολ σε 39 ματς πέρυσι σε La Liga και Κύπελλο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα