Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε δύο ακόμα μεταγραφές, «στοπ» της διοίκησης

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε δύο ακόμα μεταγραφές, «στοπ» της διοίκησης

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε δύο ακόμα μεταγραφές, «στοπ» της διοίκησης

bet365

Ο «πονοκέφαλος» του Ρόναλντ Κούμαν στη Μπαρτσελόνα εντείνεται, καθώς την ώρα που οι νεοαποκτηθέντες δεν μπορούν να δηλωθούν στη La Liga αν δεν σημειωθούν πωλήσεις, η διοίκηση απέρριψε και το αίτημά του για δύο νέες μεταγραφές.

Η μετά-Μέσι εποχή στη Μπαρτσελόνα συνοδεύεται από υπέρογκα χρέη, άμεσες οικονομικές και αγωνιστικές εκκρεμότητες. Οι περισσότερες εκ των οποίων βαραίνουν το έργο του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα σεζόν. Δεν του έφτανε του Ολλανδού τεχνικού ότι τα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη La Liga μέχρι να πωληθούν παίκτες, πρέπει να συμβιβαστεί και με την ιδέα ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο θερινό παζάρι.

Όπως γράφει η καταλανική «Sport», ο Κούμαν εισηγήθηκε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, ενός κεντρικού χαφ κι ενός στράικερ αφού ο Σέρχιο Αγουέρο θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο. Ωστόσο, το αίτημά του δεν εισακούστηκε από τα στελέχη της Μπάρτσα, δεδομένης της έλλειψης πόρων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Μην ξεχνάμε ότι οι τέσσερις μεταγραφές της (Γκαρθία, Αγουέρο, Ντεπάι, Έμερσον) κόστισαν μόλις 9 εκατ. ευρώ συνολικά.

Έτσι, οι Μπλαουγκράνα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της La Liga κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (13/8) για να δηλώσουν τους νέους παίκτες τους στην αποστολή. Ως τώρα, μόνο ο Έμερσον έχει δηλωθεί επίσημα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα