Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έριξε 11 γκολ σε ερασιτεχνική ομάδα, τα 10 πριν το ημίχρονο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έριξε 11 γκολ σε ερασιτεχνική ομάδα, τα 10 πριν το ημίχρονο

Γιάννης Πολιάς
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έριξε 11 γκολ σε ερασιτεχνική ομάδα, τα 10 πριν το ημίχρονο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 11-0 την ερασιτεχνική Σεντ Τόνις για το Κύπελλο Γερμανίας, σκοράροντας δέκα φορές πριν την ανάπαυλα!

Κάθε ρεκόρ έσπασε στο Κύπελλο Γερμανίας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που διέλυσε με 11-0 εκτός έδρας τη Σεντ Τόνις της 5ης κατηγορίας σκοράροντας δέκα φορές στο πρώτο ημίχρονο!

Χατ τρικ έκανε ο Μπούρκαρντ, με τον Ουζούν να σημειώνει δύο γκολ και τους Κοχ, Αμϊμουνί, Μπάουμ, Εμπνουταλίμπ και Γκέτσε από ένα, με τους Αετούς να πατούν φρένο μετά την ανάπαυλα (το 11-0 ο Σαΐμπί στο 87') αλλά να σπάνε ακόμα κι έτσι το ρεκόρ τους στον θεσμό, καθώς και εκείνο για την πρώτη φορά με διψήφιο αριθμό τερμάτων πριν το ημίχρονο σε αγώνα Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, η Καρλσρούη επικρατούσε 2-1 της Πρόισεν Μίνστερ εκτός έδρας, παίρνοντας και εκείνη το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του DFB Pokal.

@Photo credits: Eintracht Frankfurt/X
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα