Ολυμπιακός: Τα τρία σενάρια για την ενδεκάδα του τελικού

Ολυμπιακός: Τα τρία σενάρια για την ενδεκάδα του τελικού

Ολυμπιακός: Τα τρία σενάρια για την ενδεκάδα του τελικού

bet365

Παίζει ή όχι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ; Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμες τις εναλλακτικές για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την Παρασκευή (21/5) την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (22/5, 21.00) τελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ και το θέμα που «καίει» είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 12 Μαΐου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι εναντίον του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα (έγινε αλλαγή στο 8'). Από τότε ο 33χρονος στόπερ δίνει «μάχη» με τον χρόνο ώστε να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το τελευταίο, αλλά σπουδαίο ματς της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Την Πέμπτη (20/5) έκανε κανονικό πρόγραμμα κι αν αυτό συμβεί και την Παρασκευή (21/5), τότε πιθανότατα ο προπονητής θα τον επιλέξει για την ενδεκάδα. Αν κυλήσουν έτσι τα πράγματα, τότε λίγο ως πολύ τα πράγματα αναφορικά με το αρχικό σχήμα είναι ξεκάθαρα, αν και με τον Μαρτίνς δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος. Με την προϋπόθεση ότι ξεκινά ο Μεσσήνιος αμυντικός, τότε η ομάδα θα παραταχθεί με 3-4-3. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ζοζέ Σα. Δίπλα στον Παπασταθόπουλο θα παίξουν οι Σεμέδο και Χολέμπας.

Τη δεξιά πλευρά θα καλύψει ο Ανδρούτσος, την αριστερή ο Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση οι Καμαρά - Εμβιλά, με αουτσάιντερ τον Μπουχαλάκη. Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν Μασούρας και Μπρούμα και φυσικά στη γραμμή κρούσης ο Αραμπί.

Αν τώρα ο Σωκράτης μείνει στον πάγκο, υπάρχουν δύο εναλλακτικές. Η μία είναι να γυρίσει στόπερ ο Εμβιλά και να παίξει δίπλα σε Σεμέδο και Χολέμπας και τη θέση του Γάλλου στη μεσαία γραμμή να πάρει ο Μπουχαλάκης. Και η άλλη να κατέβει ο Ολυμπιακός με τετράδα στην άμυνα και τον Εμβιλά εκ νέου δίπλα στον Σεμέδο. Θα ήταν ακραίο το σενάριο να δούμε δίπλα στον Σεμέδο τον Χολέμπας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (21/5), στην προπόνηση που θα γίνει στο προπονητικό του Ρέντη. Τουλάχιστον πέρα από το θέμα του Παπασταθόπουλου δεν υπάρχει άλλος αγωνιστικός λόγος να πονοκεφαλιάζει τον Μαρτίνς. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι «μάχιμοι» και στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προπονήθηκε ο Παπασταθόπουλος, δηλώνει «παρών» για τον τελικό (pics)

Ο Ολλανδός, Ντάνι Μακέλι διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Εκτός Euro Σα, Σεμέδο και Μπρούμα, τους «έκοψε» ο Σάντος από την εθνική Πορτογαλίας

Ολυμπιακός: Αντιδράσεις των Πορτογάλων για το «κόψιμο» του Ρούμπεν Σεμέδο (pics)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα