Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Στο Αγρίνιο το παιχνίδι!

Κώστας Ζάλιαρης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Στο Αγρίνιο το παιχνίδι!

bet365

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη το πρώτο ματς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη για το Κύπελλο κι όχι στους «Ζωσιμάδες»!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Προκειμένου ν' αποφευχθεί νέος κίνδυνος με τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στα Γιάννενα, πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί το πρώτο, εξ αναβολής παιχνίδι των δύο ομάδων, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί το ματς στους «Ζωσιμάδες» καθώς υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών με την λάσπη που είχε μαζέψει ο χλοοτάπητας και το ματς επαναπρογραμματίστηκε για τις 18 του μηνός.

Σημειώνεται, δε, πως Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει και για την αντιστροφή των παιχνιδιών ώστε να γίνει το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, όμως, αυτό δεν συμφωνούσε με τον κανονισμό της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως τελικά η εξ αναβολής αναμέτρηση δεν θα γίνει στα Γιάννενα, αλλά στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση:

Κύπελλο Ελλάδος: στο Αγρίνιο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Βλάχος: «Είχαμε συμφωνήσει για αλλαγή έδρας, δεν προβλεπόταν από την ΕΠΟ»

Χριστοβασίλης: «Οι διαιτητές ακύρωσαν το ματς χωρίς να βγουν στο γήπεδο»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα