Παναθηναϊκός - Βλάχος: «Είχαμε συμφωνήσει για αλλαγή έδρας, δεν προβλεπόταν από την ΕΠΟ»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός - Βλάχος: «Είχαμε συμφωνήσει για αλλαγή έδρας, δεν προβλεπόταν από την ΕΠΟ»

bet365

Μέσω του επιχειρησιακού του διευθυντή, Σπύρου Βλάχου, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως είχε συμφωνήσει με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για την αλλαγή έδρα στα ματς του Κυπέλλου, όμως δεν προβλεπόταν στον κανονισμό της ΕΠΟ!

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Πέμπτης αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της λάσπης που είχε συγκεντρωθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ζωσιμάδων.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, μίλησε στην Cosmote TV για την εξέλιξη αυτή και ανέφερε:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις την απόφαση την παίρνει ο διαιτητής του αγώνα. Κατά την άφιξή του στο γήπεδο ενημέρωσε ότι θα τεστάρει τον αγωνιστικό χώρο κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Μόλις οι ομάδες αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στ' αποδυτήρια μας κάλεσε και είπε ότι λόγω της λάσπης και του ότι δεν θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, προκύπτει ζήτημα με την ακεραιότητα των παικτών και δεν θα διεξαχθεί το ματς.

Αναμένουμε την απάντηση της ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία.

Επιβεβαιώνω και υπήρχε συμφωνία για αλλαγή έδρας, αλλά δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό της ΕΠΟ παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα