Στις 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στις 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

bet365

Στις 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναβληθείσα αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Την περασμένη Πέμπτη (11/02) ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος έκρινε πως λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα (Παρασκευή 12/02) και την ίδια ώρα, όπως προβλέπει ο κανονισμός καθώς δεν υπήρχαν εν συνεχεία δυο πλήρεις ημέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) κι έτσι η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00, στο Ε. Σ. Ι. "Οι Ζωσιμάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα