Τελικός: Αναβολή και απόφαση για γήπεδο και μέρα την ερχόμενη Δευτέρα!

Δημήτρης Τομαράς
Τελικός: Αναβολή και απόφαση για γήπεδο και μέρα την ερχόμενη Δευτέρα!

bet365

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας για τον οποίο θα ληφθεί απόφαση για γήπεδο και ημέρα την προσεχή Δευτέρα!
Σίριαλ χωρίς τελειωμό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε την αναβολή του τελικού της 26ης Ιουλίου (21.00, Ριζούπολη) και η τελική απόφαση για τον τελικό θα ληφθεί την προσεχή Δευτέρα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ωστόσο η εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων προς το Δ.Σ. θα παραμείνει για 30 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο ΟΑΚΑ. Να τονιστεί πως η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων μπορεί να αποφασίσει αναβολή ενός τελικού αλλά δεν μπορεί να ορίσει γήπεδο και μέρα χωρίς το ΟΚ του Δ.Σ..
Η επίσημη ανακοίνωση:
Αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος
Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

  1. Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: «Σοβαρευτείτε και σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο»!

  2. Τελικός Κυπέλλου: Η ΕΠΟ ψηφίζει την Τρίτη για ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου!

  3. Η επιστολή της ΕΛ.ΑΣ. στην ΕΠΟ για το stop στη Ριζούπολη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED