ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: «Σοβαρευτείτε και σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο»!

Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: «Σοβαρευτείτε και σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο»!

Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: «Σοβαρευτείτε και σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου κατηγορώντας ξανά ευθέως την ΕΠΟ και ζητώντας να πράξει τα δέοντα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να σταματήσει να ροκανίζει το χρόνο και να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 26/7.
 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
 
Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.
 
Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!
 
Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση.