Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου αν αλλάξει η έδρα

Δημήτρης Τομαράς
Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου αν αλλάξει η έδρα

bet365

Δύσκολα θα προλάβουν τις ημερομηνίες, εάν αλλάξει η έδρα του Κυπέλλου, αν και η ΕΠΟ πιστεύει πως δεν υπάρχει επιχείρημα για ν' αλλάξει το γήπεδο!

Το σίριαλ για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται, παρά το «OK» που πήρε η ΕΠΟ, από την Περιφέρεια για τη διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οταν γνωστοποιήθηκε ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους, στην Ριζούπολη, ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς Πειραιωτών, για την συγκεκριμένη απόφαση.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε τo Σάββατο (18/7) ενστάσεις του για το εν λόγω γήπεδο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την αλλαγή της έδρας που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου και συγκάλεσε σύσκεψη για τη Δευτέρα (20/7) ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Βέβαια, αν τεθεί θέμα αλλαγής έδρας, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αναμέτρηση να μετατεθεί μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο, ήτοι για τις 2 Αυγούστου. Κι αυτό, διότι θα πρέπει να γίνουν εκ νέου ετοιμασίες για τον τελικό στο νέο γήπεδο. Σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε ότι η ρεβάνς του 1-1 του Φαλήρου μεταξύ Γουλβς και Ολυμπιακού για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί στο «Μολινό» στις 5 ή 6 Αυγούστου.

Πάντως στην ΕΠΟ πιστεύουν ακόμα και τώρα ότι δεν υπάρχει επιχείρημα για να αλλάξει η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και εκτός απροόπτου η Ριζούπολη θα φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό ματς.

Διαβάστε επίσης:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα