Oι 7 του Κυπέλλου που περιμένουν... τα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης! (vids)

Gazzetta team
Oι 7 του Κυπέλλου που περιμένουν... τα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης! (vids)

bet365

Είτε στο... ρελαντί, είτε με θρίλερ, στους επαναληπτικούς του Κυπέλλου τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά και πλέον μένει η 8η θέση που διεκδικούν ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης!
Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε αγωνιστεί την περασμένη εβδομάδα στην Τρίπολη για λόγους ασφαλείας (διέταξαν αναβολή Αυγενάκης κι αστυνομία) οπότε εκκρεμεί ακόμη το 8ο εισιτήριο. Το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», την έδρα του Αστέρα, ενώ η ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου ακόμη δεν έχει οριστεί.
Από κει και πέρα στην κλήρωση των προημιτελικών θα μπουν ο τρεις σερί χρονιές Κυπελλούχος ΠΑΟΚ που με... περίπατο και στα δύο ματς ξεπέρασε την μηδαμινή αντίσταση του ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός που επίσης έκανε... προπονήσεις κόντρα στην Καλαμάτα, ο Άρης που κι αυτός πήρε 2η νίκη επί της Ξάνθης, αλλά και ο Παναθηναϊκός που τα βρήκε σκούρα ελέω ΠΑΣ Γιάννινα και διαιτησίας όμως με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο πήρε την πρόκριση.
Χαρακτήρα θρίλερ είχαν όμως και τα υπόλοιπα ματς αφού ο Ατρόμητος... έκατσε στο 3-0 του πρώτου ματς και λίγο έλειψε να αποκλειστεί στο Περιστέρι (έχασε 2-0 από τον Βόλο), η Λαμία που πέρασε με το 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα που είχαν στο 95' δοκάρι, ενώ στο ντέρμπι των ουραγών της Σούπερ Λίγκας ο Παναιτωλικός με το εκτός έδρας γκολ στη Νέα Σμύρνη, προκρίθηκε στην παράταση του Πανιωνίου (1-1).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΕΚ ή ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΡΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΛΑΜΙΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα