Λαμία-Τρίκαλα 1-1

Gazzetta team
Λαμία-Τρίκαλα 1-1

bet365

Η Λαμία δεν κέρδισε τα Τρίκαλα (1-1), αλλά έχοντας ως... κάβα το 1-0 του πρώτου ματς, πήρε για 3η σερί χρονιά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μπιανκόνι και Πέλκας τα γκολ του αγώνα. Δοκάρι στο 95' οι Θεσσαλοί!!!

Η Λαμία, έχοντας το υπέρ της 1-0, μπήκε στο ματς πιο... αεράτη. Μάλιστα, ο Μπιανκόνι μόλις στο 10' κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ευστόχησε, άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην ομάδα του έχοντας σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν στο 33' να φέρουν το ματς στα ίσια και να... καρδιοχτυπήσουν τους γηπεδούχους.

Ενα λάθος στο κέντρο έδωσε τη δυνατότητα στον Πέλκα να πάρει την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Καχριμάν να μην μπορεί να αντιδράσει. Αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο γκολ του Πέλκα με τη φανέλα των Τρικάλων. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τα Τρίκαλα να μην κλείνονται αλλά τη Λαμία να έχει γενικότερα καλύτερη εικόνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζαρόπουλος έσωσε τους φιλοξενούμενους στο 58' στο σουτ του Βασιλόγιανη.

Ο Ζαρόπουλος χάρισε άλλη μία σούπερ επέμβαση στην προσπάθεια του Δημούτσου στο 67'. Η Λαμία, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 89', αλλά ο Οικονομόπουλος γλίτωσε την ομάδα του, διώχνοντας πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Μπιανκόνι. Τα Τρίκαλα πίεζαν για ώρα, τα έπαιζαν όλα για όλα και στο 95' παραλίγο να δημιουργήσουν έμφραγμα στους Φθιωτούς. Η κεφαλιά του Βέρτζου σταμάτησε στο δοκάρι κι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με την πίκρα του αποκλεισμού.

ΛΑΜΙΑ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (24' Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τιρόνε, Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60' Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης, Σταματής, Παπαγεωργίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα