Μπούσης: «Πετύχαμε κάτι που θα μνημονεύεται για πάντα»
Ο ΟΦΗ έγραψε ιστορία στο Βόλο. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του κλαμπ και τον πρώτο τίτλο επί ημερών του Μιχάλη Μπούση.
Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την περηφάνια του για το τεράστιο επίτευγμα, το οποίο όπως ανέφερε: «θα μνημονεύεται για πάντα»!
Η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τους παίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο μας. Κάναμε κάτι που θα μνημονεύεται για πάντα. Φέραμε χαρά και ευτυχία σε όλους τους οπαδούς μας, από όλο τον κόσμο.
Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μου για όλους εσάς που βοήθησαν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα και ανέλαβα τον σύλλογο μας είχα όνειρα και φιλοδοξίες να πετύχω κάτι σπουδαίο και ξεχωριστό.
Είμαι για πάντα ευγνώμων και τιμημένος που με αποκαλούν πρόεδρό σας. ΠΑΜΕ ΟΦΗ ΟΦΗ ΟΦΗ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

