Κώτσιρας: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αλλά ευτυχώς τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά» (vid)

Newsroom
Αποβολή Κώτσιρα

bet365

Ο Γιάννης Κώτσιρας στάθηκε στην αποβολή του λέγοντας πως μόλις έγινε ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αποθεώνοντας στην συνέχεια τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του Άρη κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο. Μετά το τέλος του τελικού, ο Γιάννης Κώτσιρας που με την αποβολή του άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 51', μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για τη στιγμή της αποβολής του: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά ευτυχώς τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα. Ο τρόπος που είχαμε φτάσει μέχρι εδώ, έπρεπε να το κατακτήσουμε.

Σε τελικούς δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από την κατάκτηση για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλαμε ήταν το πρωτάθλημα, μέχρι κάποιο σημείο ήμασταν εντός στόχου, κάναμε τρεις ήττες και μείναμε εκτός.

Ο κόσμος είχε στεναχωρηθεί που δεν πήραμε το πρωτάθλημα, θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα πανηγυρίσει πρωταθλήματα. Να στηρίξει την ομάδα όσο χρειαστεί. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να συνηθίζει στα τρόπαια και θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν και τα πρωταθλήματα, όχι μόνο Κύπελλα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα