Κόντης: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, το αφιερώνουμε στον κόσμο» (vid)

Newsroom
Ο Χρήστος Κόντης

bet365

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αφιέρωσε το Κύπελλο ο τεχνικός των «πρασίνων», Χρήστος Κόντης αναφέροντας επίσης πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα στον τελικό.

Με γκολ του Βαγιαννίδη στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 και κατέκτησε το Κύπελλο. Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «πρασίνων», Χρήστος Κόντης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Νομίζω σήμερα το αξίζαμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο έναντι του Άρη που κλείστηκε και δεν πίεζε. Είχαμε υπομονή.

Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να βάλουμε το γκολ. Με τις κόκκινες το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο. Το θέλαμε πολύ. Είμαι ευτυχισμένος. Θέλαμε την Ευρώπη.

Είναι σημαντικό για μένα, αλλά δεν βλέπω το προσωπικό μου όφελος, μια ομάδα πέρασε δυσκολίες και στο τέλος πήρε ένα τρόπαιο. Το αφιερώνουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που και αυτός πέρασε δύσκολα φέτος. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα