Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα, η δίψα και η προεδρική παρουσία

ελλαδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ της Παρασκευής για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Οι σκέψεις Κόντη, το ''θέλω'' των παικτών και ο Γιάννης Αλαφούζος στο Πανθεσσαλικό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό που θέλει να κλείσει την σεζόν με ένα τρόπαιο και να πάρει το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο θα είναι ποδοσφαιρική καταστροφή για το Τριφύλλι.

Οι ''πράσινοι'' ολοκλήρωσαν το βράδυ της Παρασκευής την προετοιμασία τους για τον τελικό με τον Άρη, με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτή έδωσε το παρών και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, που είχε τετ α τετ με τους ανθρώπους της ομάδας.

Από κει και πέρα, στα αποδυτήρια της ομάδας υπάρχει μεγάλη δίψα και θέληση για το Κύπελλο, όπως διαπιστώθηκε και από τα λεγόμενα του Φώτη Ιωαννίδη στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προβάδισμα για την ενδεκάδα του Χρήστου Κόντη έχουν οι:

Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας στη μεσαία γραμμή. Μπερνάρντ και Μαντσίνι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα