Ιωαννίδης: «Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης»

ελλαδα

bet365

Ο Έλληνας στράικερ δήλωσε έτοιμος να είναι και πάλι επιδραστικός για την ομάδα του ενόψει του αυριανού τελικού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής άσος στη συνέντευξη Τύπου:

Πως κύλησε η προετοιμασία, πως είσαι και που θα κριθεί ο τελικός;

«Δουλέψαμε πολύ εντατικά, είναι ο μοναδικός μας στόχος. Κάναμε μεγάλη δουλειά σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Ο στόχος είναι να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Πνευματικά πως διαχειρίζεστε την πίεση;

«Είμαστε όλοι επαγγελματίες, έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το ματς. Έχουμε μπροστά ένα παιχνίδι να δώσουμε τα πάντα, ώστε να φέρουμε το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Παναθηναϊκό να μην παίζει του χρόνου στην Ευρώπη».

Πόσο σας επηρεάζει η απουσία του κόσμου;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχει κόσμος. Πρέπει κάθε Έλληνας φίλαθλος να βάλει στο μυαλό του πως το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, χαρά, γιορτή. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να υπάρχει κόσμος και από τις δύο ομάδες».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα ήταν πάντα σε πολύ καλό επίπεδο. Ο κόουτς γνωρίζει τους πάντες, έβλεπε τα ματς, μας έχει βοηθήσει πολύ, με τον τρόπο που παίξαμε στο τελευταίο ματς το δείξαμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι».

Υπάρχει προσωπικό βάρος για εσένα; Το σκέφτεσαι;

«Δεν με βαρύνει. Είναι κίνητρο. Εγώ δημιούργησα το βάρος, που δεν είναι βάρος. Είναι η δουλειά μου. Θα δώσω τα πάντα και αύριο για να γίνω επιδραστικός και πάλι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα