Μπέος σε Καρυπίδη: «Τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Newsroom
Μπέος σε Καρυπίδη: «Τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει 70.000 ευρώ για το Πανθεσσαλικό.

Απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη τόνισε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει 70.000 ευρώ ώστε το Πανθεσσαλικό να είναι έτοιμο για τη φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη με μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει η ομάδα από τη Μαγνησία είναι να τακτοποιηθούν οι ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό οι οπαδοί του Άρη το 2021.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2021 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα