Καρυπίδης: «Βάζω εγώ τα 70.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

Καρυπίδης: «Βάζω εγώ τα 70.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει ο ίδιος την πληρωμή του ποσού των 70.000 ευρώ που υπολείπεται για την ετοιμότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου ούτως ώστε να γίνει με κόσμο ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στη διάρκεια της σημερινής (12/4) συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να συνδράμει οικονομικά η ΕΠΟ για την ετοιμότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού υπό την παρουσία φιλάθλων. Για την ακρίβεια, το κόστος για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας υπολογίζεται περί των 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος, υπό τον ρόλο του Δημάρχου Βόλου, ζήτησε από την ΕΠΟ να αναλάβει ένα ποσό της τάξεως των 70.000 ευρώ. Η ΕΠΟ αρνήθηκε να συνδράμει οικονομικά.

Ωστόσο, αυτή την πρόθεση έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης καθώς με δήλωσή του εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει ο ίδιος την καταβολή αυτού του ποσού. «Υπό την προϋπόθεση διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, θα αναλάβω εγώ την πληρωμή των 70.000 ευρώ», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα