Κύπελλο Ελλάδος: Τα δεδομένα για την έδρα του τελικού

Τα δεδομένα για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

bet365

Οι αρχικές σκέψεις για τελικό στο ΟΑΚΑ, οι εναλλακτικές που πρότεινε ο Άρης, η στάση του Παναθηναϊκού και η επεικείμενη συνάντηση.

Την επομένη της πρόκρισης του Άρη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, κυρίαρχο ζήτημα αποτελεί το γήπεδο της διεξαγωγής του.

Αρχικά, η ΕΠΟ ήθελε να κάνει τον τελικό με κόσμο προκρίνοντας την επιλογή του ΟΑΚΑ ως καταλληλότερο γήπεδο, αφότου οι εργασίες κύλησαν ομαλά και το γήπεδο θα μπορεί να είναι λειτουργικό για να γίνει ο αγώνας την ημερομηνία που έχει οριστεί, δηλαδή την 18η του Μαΐου. Η λύση του Πανθεσσαλικού είχε μπει προς το παρόν στο... συρτάρι, αφού ο Αχιλλέας Μπέος δεν δεχόταν να γίνει ο τελικός με κόσμο στον Βόλο, παρά μόνο με μαθητές.

Κάπως έτσι φαινόταν πως το ΟΑΚΑ θα είναι η πιθανή επιλογή, όμως τελικά οι ιθύνοντες του Άρη δεν ήταν θετικοί προς την λύση αυτή προτείνοντας ως εναλλακτικές επιλογές για τον τελικό τόσο την Τούμπα όσο και το AEL FC Arena.

Φυσικά, το πρώτο σενάριο απορρίφθηκε άμεσα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν ασχολείται ούτε για αστείο με το θέμα αυτό». Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης είχε επαφή μέσα στην ημέρα με στελέχη της ΕΠΟ όπου ξεκαθάρισε πως είναι αρνητικός στην διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ, παρά την σύμπνοια τόσο της ελληνικής ομοσπονδίας όσο της πλευράς του Παναθηναϊκού.

Εκείνος επέμεινε στην επιλογή του AEL FC Arena ενώ έφερε ξανά στο τραπέζι και την λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά μόνο με την προϋπόθεση της παρουσίας φιλάθλων των δύο ομάδων προτείνοντας στην ΕΠΟ να ωθήσει την κυβέρνηση να συζητήσει με τον Αχιλλέα Μπέο, τον Δήμαρχο του Βόλου, το σενάριο αυτό, ώστε να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει σκοπό να κάνει μία συνάντηση την άλλη εβδομάδα με τους δύο φιναλίστ με θέμα το γήπεδο όπου θα λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα