Άρης: Είναι αρνητικός στο σενάριο διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ

Άρης: Είναι αρνητικός στο σενάριο διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ

Ο Καρυπίδης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης είναι αρνητική στο σενάριο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κι αυτό φέρεται να ξεκαθάρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους αξιωματούχους της ΕΠΟ στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της ημέρας.

Πυρετώδεις είναι οι επαφές μεταξύ ΕΠΟ και Θόδωρου Καρυπίδη για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» είναι κάθετος και απόλυτα αρνητικός στο σενάριο του Ολυμπιακού Στάδιο της Αθήνας το οποίο προφανές βρίσκει σύμφωνο τον Παναθηναϊκό. Παρότι, επίσης, η ΕΠΟ δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να πιέσει καταστάσεις για την πραγματοποίηση του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, καθώς δεν υφίσταται σενάριο διεξαγωγής του στο γήπεδο της Τούμπας και από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» είναι υπέρ της παρουσίας φιλάθλων επέμεινε στο AEL FC Arena θέτοντας παράλληλα και τη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά υπό την προϋπόθεση παρουσίας φιλάθλων των δύο ομάδων. «Θέλουμε τελικό παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων αλλά και αξιοκρατία», φέρεται να ξεκαθάρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους επιτελείς της ΕΠΟ.

Σημείωσε επίσης ότι καθώς και η Κυβέρνηση είναι υπέρ του σεναρίου διεξαγωγής του τελικού παρουσία φιλάθλων ας μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Αχιλλέα Μπέο ούτως ώστε να προωθηθεί η λύση του Πανθεσσαλικού υπό την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα