Μίτσελ για Χάμες: «Είναι σπάνιο να βρεις τόσο ολοκληρωμένο παίκτη, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ για Χάμες: «Είναι σπάνιο να βρεις τόσο ολοκληρωμένο παίκτη, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του»

bet365

Ο Μίτσελ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Άρης και στον Χάμες Ροντρίγκες αλλά και στην εικόνα του Ολυμπιακού στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίτσελ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός - Άρης για:

Το ματς του Novibet Κυπέλλου: Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο 2ο μέρος. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και το άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Η προσπάθεια, η δύναμη και η δουλειά ήταν ίδια με την Κυριακή.

Το μηδέν στην άμυνα σε 5 σερί αγώνες: Έχουμε μία συμπαγή άμυνα. Η άμυνα είναι στιβαρή. Όλοι συνεισφέρουν στην αμυντική λειτουργία. Αυτό έχει αλλάξει. Ο προπονητής έχει ένα πλάνο στο μυαλό του. Εδώ και καιρό οι παίκτες δείχνουν πρόθυμοι να εφαρμόσουν τις ιδέες μας.

Τον Χάμες: Δεν είναι το πόδι του μόνο. Είναι η γνώση που έχει. Είναι σπάνιο να βρεις τόσο ολοκληρωμένο παίκτη. Δεν είναι τόσο γρήγορος παίκτης αλλά πάντα είναι κοντά στη μπάλα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί εφαρμόζει όσα του λέμε σε επίθεση αλλά και σε άμυνα. Ξέρει πολύ καλά το τι προσπαθούμε να κάνουμε μαζί του. Και ελπίζουμε και ο ίδιος να είναι ευχαριστημένος με μένα (γέλια).

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα