Λουτσέσκου: «Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τη ρεβάνς» (vid)

Λουτσέσκου: «Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τη ρεβάνς» (vid)

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τη ρεβάνς» (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε πως στην Τούμπα έγινε το... πρώτο ημίχρονο του ζευγαριού με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς σκορ έληξε ο αποψινός (21/4) πρώτος ημιτελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην εμπειρία που διαθέτει η ομάδα του ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση στη ρεβάνς. Αυτό τόνισε στο κανάλι του club, όπου αρχικά ρωτήθηκε αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε στην Τούμπα έλλειψη ενέργειας και αν τομ επηρέασαν οι απουσίες παικτών. «Το μοναδικό που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν είχαμε έλλειψη ενέργειας. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που αν κατάφερνε να σκοράρει ένα γκολ θα έκανε δύσκολη την πρόκριση για εμάς. Έγιναν κάποια λάθη στο πρώτο 15λεπτο, αλλά από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όχι τόσες πολλές η αλήθεια είναι. Κάναμε τρεις, τέσσερις, αλλά καλές ευκαιρίες. Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο είναι δύσκολο να κάνεις περισσότερες ευκαιρίες. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Δεν ισχύει ότι έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε την υπεροχή, την επιμονή, και συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν κάναμε κάποια άλλη αλλαγή για να μη χαθεί η ισορροπία και γιατί δε θέλαμε να ρισκάρουμε το σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού».

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη... γεύση που του αφήνει η «λευκή» ισοπαλία ενόψει του δεύτερου αγώνα του ζευγαριού και είπε ότι ««τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πάμε τώρα να παίξουμε το δεύτερο που θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε όμως την εμπειρία για το πώς θα το διαχειριστούμε. Εάν σκοράρουμε ένα γκολ θα βάλουμε πίεση στον αντίπαλο μας και θα μπορέσει να μας δώσει και την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ήρεμος και με φουλ αυτοπεποίθηση όταν ξέρεις ότι εάν δεχτείς ένα γκολ μπορεί να σου βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα