Ολυμπιακός: Βασικός ξανά ο Σεμέδο και για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο

Ολυμπιακός: Βασικός ξανά ο Σεμέδο και για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο

Newsroom
Ολυμπιακός: Βασικός ξανά ο Σεμέδο και για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πορτογάλος μπακ του Ολυμπιακού χρίζεται ξανά βασικός στον Ολυμπιακό. Τελευταίο του ματς ήταν στις 3 Αυγούστου με τη Λουντογκόρετς!

Ο Σεμέδο θα είναι στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Είναι το πρώτο του ματς ως βασικός στον Ολυμπιακό μετά τις 03/08/21 με τη Λουντογκόρετς. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Κούντε, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Αλγκασίμ Μπα και Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα