Νάπολι – Σπέτσια 4-2: Θρίαμβος και ραντεβού με Αταλάντα στους «4» (vid)

Gazzetta team
Νάπολι – Σπέτσια 4-2: Θρίαμβος και ραντεβού με Αταλάντα στους «4» (vid)

bet365

Με τέσσερα γκολ από το πρώτο ημίχρονο, η Νάπολι του Κώστα Μανωλά έκλεισε την υπόθεση νίκη και πρόκριση επί της Σπέτσια (4-2) και δίνει «ραντεβού» με την Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia (3-10/2).

Οι μνήμες από το κάζο στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για το πρωτάθλημα (1-2) ήταν ακόμη ζωντανές, με τη Σπέτσια να δίνει νέα «σφαλιάρα» στο μεσοδιάστημα κόντρα στη Ρόμα και να την αποκλείει με τριάρα από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ωστόσο, η Νάπολι έπαθε και έμαθε κι αυτή τη φορά φρόντισε να ξεμπερδέψει από το πρώτο ημίχρονο και να σφραγίσει ξεκούραστα την πρόκριση στα ημιτελικά.

Με τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο από Κουλιμπαλί (με τακουνάκι στο 5’), Λοσάνο (20’, 100ο γκολ καριέρας), Πολιτάνο (30’) και Ελμάς (40’), οι Παρτενοπέι του βασικού, Κώστα Μανωλά σκόρπισαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν απλά να μειώσουν για την τιμή τους σε 4-2 μέσα σε ένα τρίλεπτο προς το φινάλε (70-73’). Έτσι, οι Ναπολιτάνοι πήραν και το τελευταίο εισιτήριο για τους «4», εκεί που θα κοντραριστούν με την Αταλάντα σε διπλά παιχνίδια (3 και 10 Φεβρουαρίου). Ο νικητής θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με τον νικητή του «Derby D’ Italia», Ίντερ-Γιουβέντους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα