Γιουβέντους - Σπαλ 4-0: Περίπατος και ντέρμπι με Ίντερ στα ημιτελικά (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γιουβέντους - Σπαλ 4-0: Περίπατος και ντέρμπι με Ίντερ στα ημιτελικά (vid)

bet365

Με τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι να πρωταγωνιστεί (γκολ και ασίστ) και τους Κιέζα-Μοράτα-Φραμπότα επίσης σκόρερ, η Γιουβέντους των αρκετών πρωτοεμφανιζόμενων προκρίθηκε δια περιπάτου επί της Σπαλ (4-0) στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ (3-10/2).

Στους «16» πήγε να την… πατήσει, αλλά ξελάσπωσε ο rookie, Ραφία στην παράταση. Για αυτό και πρόσεξε λίγο περισσότερο απέναντι στη Σπαλ της Serie B και το αποτέλεσμα ήταν… μια βόλτα στο πάρκο. Η Γιουβέντους μετέτρεψε σε περίπατο τον προημιτελικό (4-0), ο Αντρέα Πίρλο έδωσε την ευκαιρία σε τρεις ακόμη νεαρούς να κάνουν ντεμπούτο (Φατζόλι, Ντι Πάρντο, Ντε Γκράκα) και με πρωταγωνιστή τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (γκολ και ασίστ), οι Μπιανκονέρι κανόνισαν ραντεβού με την Ίντερ, για διπλά «Derby D’ Italia» στις 3 και 10 Φεβρουαρίου με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 16' (13 γκολ και 7 ασίστ στη φετινή σεζόν), με τον Φραμπότα να παίρνει τη σκυτάλη από ασίστ του Κουλουσέφσκι στο 33', ανοίγοντας λογαριασμό στη Γηραιά Κυρία. Από δημιουργός, ο Σουηδός επιθετικός μετατράπηκε σε σκόρερ στο 78', με τον Κιέζα να του δίνει την ασίστ και στο 90+4' να βρίσκει κι ο ίδιος δίχτυα, έχοντας περάσει ως αλλαγή.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Μπουφόν, Ντραγκουσίν, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ (83’ Ντε Γκράκα), Φραμπότα (78’ Σάντρο), Μπερναρντέσκι (46’ Ντι Πάρντο), Φατζόλι (87’), Ραμπιό, Ράμσεϊ, Κουλουσέφσκι, Μοράτα (67’ Κιέζα)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα