Νάπολι – Σπέτσια 1-2: Απίθανη γκέλα κι εκτός τετράδας (vid)

Gazzetta team
Νάπολι – Σπέτσια 1-2: Απίθανη γκέλα κι εκτός τετράδας (vid)

bet365

Πήρε προβάδισμα στο 58’, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο φινάλε κι όμως, η Νάπολι κατάφερε να υποστεί την ανατροπή από την ψυχωμένη Σπέτσια (1-2) και μια απρόσμενη γκέλα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», που την έριξε από την τετράδα.

Με φόρα από την εκτός έδρας τεσσάρα κόντρα στην Κάλιαρι, η Νάπολι στούκαρε απότομα στο εμπόδιο της Σπέτσια. Παρά το γεγονός ότι πήρε προβάδισμα στο σκορ και έπαιζε για τα τελευταία 13 λεπτά με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο υπέπεσε σε ήττα-σοκ με ανατροπή από το σύνολο του Βιντσέντζο Ιταλιάνο και επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα, εκτός τετράδας πλέον στη Serie A.

Ο Αντρέα Πετάνια σε ένα ακόμη ματς μπήκε αλλαγή και σε 5 μόλις λεπτά έδωσε τη λύση στους Παρτενοπέι (5ο φετινό γκολ από τον πάγκο), ανοίγοντας το σκορ στο 58’. Ωστόσο, η Σπέτσια ισοφάρισε με πέναλτι του Νζολά στο 68’ και ενώ ο Ισμαΐλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’, ο Πομπέγκα τιμώρησε τους γηπεδούχους για την επιπολαιότητά τους στην τελική προσπάθεια (27 τελικές), σφραγίζοντας την «τρελή» ανατροπή στο 82'.

Έτσι, η Νάπολι έμεινε στους 28 βαθμούς, όσους και η Αταλάντα στην 5η θέση, ενώ η Σπέτσια πήρε μεγάλη ανάσα, ξεφεύγοντας στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα