Σβάινσταϊγκερ: «Ο κωδικός Μπάγερν έχει αποκρυπτογραφηθεί»

Σβάινσταϊγκερ: «Ο κωδικός Μπάγερν έχει αποκρυπτογραφηθεί»

Gazzetta team
Σβάινσταϊγκερ: «Ο κωδικός Μπάγερν έχει αποκρυπτογραφηθεί»

bet365

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ άσκησε σκληρή κριτική στην παλιά του ομάδα, Μπάγερν Μονάχου, για τον αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο από την Χολστάιν του Γιάννη Γκέλιου.

Ο αποκλεισμός – σοκ της Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας από την Χολστάιν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου δεν έμεινε ασχολίαστη από έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Βαυαρών την τελευταία δεκαετία.

Ο Μπάσταιν Σβάινσταϊγκερ, ως σχολιαστής πλέον του τηλεοπτικού δικτύου «ARD», υποστήριξε ότι οι ομάδες ξέρουν πλέον πώς να βρουν την αχίλλειο πτέρνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πώς να της κάνουν ζημιά.

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν την Μπάγερν προσπαθούν πάντα να εκμεταλλευτούν την τόσο προωθημένη άμυνα και ψάχνουν την πλάτη αυτής» υποστήριξε ο άλλοτε σπουδαίος μέσος της Μπάγερν, προσθέτοντας πως «φάνηκε ξεκάθαρα σε αυτό το ματς και σε πολλά παλαιότερα. Έχω την αίσθηση ότι, σιγά σιγά, ο κωδικός Μπάγερν έχει αποκαλυφθεί και αποκρυπτογραφηθεί».

Πριν από τον αγώνα, μάλιστα, ο παλαίμαχος μέσος αναρωτιόνταν: «Θα συνεχίζουν να παίζουν με τόσο προωθημένες γραμμές ή, ανάλογα με την κατάσταση, θα κάνουν δέκα μέτρα πίσω, ώστε να μην προσφέρουν τόσους χώρους στον αντίπαλο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Γκέλιος: Ενας Σερραίος γκολκίπερ «τιμωρός» της Μπάγερν (pics & vids)

Γκέλιος – Χόλσταϊν Κίελ: Η «χρυσή» απόκρουση… πρόκρισης επί της Μπάγερν (vid)

Χόλσταϊν Κίελ: Ο κόσμος βγήκε να το γιορτάσει παρά τον χιονιά! (vid)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα