Γ' Εθνική: Σοκαριστικός τραυματισμός στην Ελασσόνα, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά από 40 λεπτά

Δημήτρης Σαμόλης
Γ' Εθνική: Σοκαριστικός τραυματισμός στην Ελασσόνα, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά από 40 λεπτά

bet365

Ο Γιώργος Γερεντές τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Ελασσόνα - Σέλλανα, σκορπώντας μεγάλη ανησυχία σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο 40 λεπτά μετά, δεν διατρέχει κίνδυνο ο 20χρονος στόπερ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελασσόνα και Σέλλανα για τη Γ' Εθνική στιγματίστηκε σήμερα το απόγευμα από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Γερεντέ. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι στο 78' και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, σκορπώντας φόβο και έντονη ανησυχία σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που εναγωνίως ζητούσαν την παροχή των πρώτων βοηθειών για τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά από 40 λεπτά, καθώς ξεκίνησε από τη Λάρισα, και ο Γερεντές διακομίστξκε στο νοσοκομείο. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΑΟ Σελλάνων, οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι ο Γερεντές δεν διατρέχει κίνδυνο. Ότι αρχικά έχασε τις αισθήσεις του, ότι γύρισε η γλώσσα του, ότι έσπασε ένα δόντι του και τραυματίστηκε ελαφρώς στο μάτι.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Για την ιστορία, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από τα 40 λεπτά, όσο χρειάστηκε για να φτάσει στο γήπεδο το ασθενοφόρο. Ο ΑΟ Σελλάνων νίκησε 0-1, αλλά αυτό φυσικά μικρή σημασία έχει μπροστά στο δυσάρεστο περιστατικό που στιγμάτισε το ματς.

Δείτε το συμβάν στο 1:15 του video:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS FEED