Φερνάντες - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε το «μυστικό» του νικητήριου φάουλ κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Gazzetta team
Φερνάντες - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε το «μυστικό» του νικητήριου φάουλ κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

bet365

Ο Μπρούνο Φερνάντες έδωσε τη νίκη-πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ ερχόμενος από τον πάγκο, με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποκάλυψε μετά το ματς το «μυστικό» του Πορτογάλου στην προπόνηση.

Οι επικριτές του… δικαιώθηκαν. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε ξανά από στημένη μπάλα, όμως, αυτή τη φορά, δεν ακούστηκε καμία «γκρίνια», παρά μόνο επιφωνήματα θαυμασμού και αποθέωσης, για το εκπληκτικό χτύπημα φάουλ με το οποίο έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στο FA Cup (3-2).

Κι αν κάποιοι το θεωρήσουν τυχαίο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πόσο δουλεμένη στην προπόνηση ήταν η γκολάρα με την οποία ο Πορτογάλος χαφ διέψευσε την «εξαφάνισή» του απέναντι στους μεγάλους.

«Τέλειο γκολ, τέλειο φάουλ. Όταν τον αφήνεις εκτός ενδεκάδας, όπως έκανα εγώ απόψε, εκείνος αντίθετα έμεινε για περίπου 45 λεπτά μετά την προπόνηση χθες να εκτελεί απευθείας φάουλ. Συνεπώς, ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα σκοράρει απόψε.

Δεν είναι ποτέ χαρούμενος όταν του λέω να πάει μέσα (σ.σ. στα αποδυτήρια) αν παίζουμε αγώνα την επόμενη μέρα. Για αυτό κι εκείνος έμεινε έξω και συνέχισε να προπονείται», δήλωσε συγκεκριμένα ο Νορβηγός τεχνικός, αποκαλύπτοντας τη δουλειά που έριξε ο Φερνάντες για να είναι έτοιμος μόλις του δοθεί η ευκαιρία απέναντι στους Reds.

Θυμηθείτε το απολαυστικό χτύπημα φάουλ στην κλειστή γωνία του Άλισον:

 

FA CUP Τελευταία Νέα