Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: O Έλιοτ έκανε το 2-3, «απάντησε» ο Ράσφορντ (vid)

Ras

bet365

Ο Έλιοτ έκανε σουτ εκτός περιοχής στο 105' του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μπάλα κόντραρε στον Έρικσεν και με αρκετή τύχη έφτασε στα δίχτυα για το 3-2 της Λίβερπουλ. Ισοφάρισε ο Ράσφορντ.

Η Λίβερπουλ ανέκτησε προσωρινά προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τα προημιτελικά του FA Cup. Ο Άντονι ήρθε από τον πάγκο στο 71' και πέτυχε το γκολ της παράτασης και ο Έλιοτ μπήκε ένα λεπτό αργότερα και έβαλε το τρίτο γκολ των Reds.

Στο 105' ο Μπράντλεϊ πέρασε την μπάλα στον 20χρονο χαφ, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Έρικσεν, πέρασε μέσα από τα πόδια του Μαγκουάιρ και κατέληξε στη γωνία του Ονάνα για το 3-2 της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ράσφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να στείλει τους Κόκκινους Διαβόλους στους «4» αλλά πήρε το αίμα του πίσω στο 112' όταν ισοφάρισε. Ο ΜακΤόμινεϊ έκλεψε και πέρασε την μπάλα στον Ράσφορντ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 3-3.

 

FA CUP Τελευταία Νέα