FA Cup: «Χουνέρι» και αποκλεισμός από την Μπρίστολ για τη Γουέστ Χαμ, στους «32» και η Γουλβς (vid)

Ιάσονας Θεριός
west_ham_bristol

bet365

Η Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου δεν τα κατάφερε ούτε στον επαναληπτικό και είδε την Μπρίστολ να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup (1-0). «Λύγισε» στην παράταση την Μπρέντφορντ η Γουλβς και πέταξε για τους «32».

Πικρός αποκλεισμός για τη Γουέστ Χαμ! Με βασικό τον Ντίνο Μαυροπάνο, τα Σφυριά των δέκα παικτών δεν μπόρεσαν ούτε στον επαναληπτικό (1-1 το πρώτο ματς) να κάμψουν την αντίδραση της Μπρίστολ και υποχρεώθηκαν στην ήττα (1-0 ) που τα πέταξε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Αγγλίας. Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα της Championship, που στους «32» του FA Cup θα βρει μπροστά της τη νικήτρια από το ζευγάρι της Νότιγχαμ με την Μπλάκπουλ.

Το γκολ του Κόνγουεϊ από το 3ο λεπτό, μετά από αδύναμη πάσα του Μαυροπάνου, ήταν αυτό που χάρισε στους γηπεδούχους τη μεγάλη νίκη. Ο Μπενραχμά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 51' κι έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για την ομάδα του Μόγιες, η οποία πίεσε ακόμα και με δέκα παίκτες αλλά δεν έφτασε ποτέ στην ισοφάριση.

Από τη μεριά τους, Γουλβς και Μπρέντφορντ δεν μπόρεσαν να εξουδετερώσουν η μια την άλλη ούτε στα πρώτα 90 λεπτά του επαναληπτικού του «Μολινό», όπου αρχικά έμειναν στην ισοπαλία 2-2, με τους Λύκους να παίρνουν την πρόκριση στην παράταση.

Δύο φορές πήραν κεφάλι στο σκορ οι Μέλισσες με Κόλινς στο 13' και Μοπέ στο 52', ωστόσο δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν, αφού τα γκολ των Σεμέδο και Φρέιζερ (35' και 72') λειτούργησαν ως «απαντήσεις» για την ομάδα του Ο'Νιλ.

Ο Κούνια ντύθηκε ήρωας για τους γηπεδούχους στον έξτρα χρόνο και στο 105+5' χάρισε στη Γουλβς την πρόκριση. Στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γουέστ Μπρομ, την παραδοσιακά μεγάλη της αντίπαλο δηλαδή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

FA CUP Τελευταία Νέα