Λίνεκερ: Ο φαρσέρ του αποκάλυψε πως «βούτηξε» και μερικές μπύρες από το «Μολινό»

Newsroom
Λίνεκερ: Ο φαρσέρ του αποκάλυψε πως «βούτηξε» και μερικές μπύρες από το «Μολινό»

bet365

Κάτι παραπάνω από γνωστός στην Αγγλία είναι ο φαρσέρ του Γκάρι Λίνεκερ, που αποκάλυψε πως εκτός από το περιστατικό με τους... περίεργους ήχους την ώρα της εκπομπής, μπόρεσε να κλέψει και μερικές μπύρες από τις σουίτες του γηπέδου.

Μαζί με το περίφημο video της φάρσας που έγινε στον «αέρα» του BBC, τον γύρο του διαδικτύου κάνει και το όνομα του... σατανικού νου πίσω της, αυτό του Νταν Τζάρβις. Ο Άγγλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς φαρσέρ στην Αγγλία και παραδέχθηκε πως εκείνος ευθύνεται για την άβολη κατάσταση που βίωσαν οι Γκάρι Λίνεκερ και Άλαν Σίρερ πριν το Γουλβς - Λίβερπουλ.

Μάλιστα, το ότι έκρυψε το τηλέφωνο με τον συγκεκριμένο ήχο στον χώρο του γυρίσματος δεν αποτέλεσε τη μόνη του... σκανταλιά στο «Μολινό». Όπως αποκάλυψε στη Sun, ο νεαρός και ο συνεργάτης του «βούτηξαν» επίσης μερικές μπύρες από τις σουίτες του σταδίου.

«Όλες οι σουίτες ήταν ανοιχτές, απλά περπατήσαμε και δεν υπήρχε κανένας να μας σταματήσει. Ήπιαμε από μια Corona και αράξαμε. Σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται, οπότε αυτό κάναμε. Τις ήπιαμε πριν φύγουμε. Ήταν ξεκαρδιστικό», δήλωσε ο Τζάρβις.

 

FA CUP Τελευταία Νέα