Γκουαρδιόλα: «Δεν ήθελα να ρισκάρω με τον Ντε Μπρόινε, η Λίβερπουλ το καλύτερο ρόστερ αυτή τη στιγμή»

Newsroom
Γκουαρδιόλα: «Δεν ήθελα να ρισκάρω με τον Ντε Μπρόινε, η Λίβερπουλ το καλύτερο ρόστερ αυτή τη στιγμή»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε τα προβλήματα τραυματισμών που τον οδήγησαν να κάνει rotation και εν τέλει να γνωρίσει την ήττα στον ημιτελικό κόντρα στη Λίβερπουλ, παραδεχόμενος ότι δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λίβερπουλ και το πλήρωσε. Οι «πάνοπλοι» Reds πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έδειξε σημάδια τυχόν... μετάνοιας για το rotation του, καθώς όπως δήλωσε δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά όσο αφορά την επιλογή των έντεκα βασικών του.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον λόγο που άφησε εκτός 11άδας και δεν χρησιμοποίησε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν ήθελε να ρισκάρει με τυχόν σοβαρότερο πρόβλημα ενόψει των επόμενων αγώνων σε Premier League και Champions League.

«Στο τέλος δεν ήθελα να ρισκάρω με την κατάστασή του και να τον χάσω για τα επόμενα παιχνίδια. Υπήρχε κίνδυνος αν έπαιζε απόψε να άνοιγαν τα ράμματα που έκανε στο πόδι του», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια απάντησε καταφατικά σε ερώτηση που του έγινε για το αν η Λίβερπουλ έχει καλύτερο ρόστερ τη δεδομένη χρονική περίοδο:

«Αυτή τη στιγμή ναι. Όταν όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς, δεν υστερούμε. Αλλά σήμερα ο Ντε Μπρόινε, ο Γουόκερ, ο Γκουντογκάν, ήταν όλοι τους ανήμποροι να παίξουν».

 

FA CUP Τελευταία Νέα