Κλοπ: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Newsroom
Κλοπ: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως οι παίκτες του κατάφεραν να νικήσουν την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup. Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα κόντρα στην «καλύτερη ομάδα του κόσμου» και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Είμαι περήφανος. Το πρώτο μέρος είναι από τα καλύτερα που έχουμε κάνει ποτέ. Κάναμε τα πάντα σωστά, βάλαμε γκολ στις σωστές στιγμές, ήταν ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο. Το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και άνοιξε το ματς, η ποιότητα της Σίτι είναι κάτι το τρελό.

Σεβόμαστε την ποιότητά τους πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις, όμως επειδή έχω αυτά τα παιδιά στα αποδυτήριά μου, έχουμε πιθανότητες! Δεν χρησιμοποιούμε αυτό το ματς για να κάνουμε κάποια δήλωση, θέλαμε απλά να πάμε στον τελικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται κουβέντα για το quadruple. Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και αυτό είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή» ήταν τα λόγια του.

 

FA CUP Τελευταία Νέα