Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ελάνγκα μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Μίντλεσμπρο

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ελάνγκα μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Μίντλεσμπρο

bet365

Σχόλια ρατσιστικού χαρακτήρα δέχθηκε ο Άντονι Ελάνγκα μέσω social media, μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι που σφράγισε τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το FA Cup.

Αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων έγινε ο Άντονι Ελάνγκα μετά τον αποκλεισμό - σοκ που υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup από την Μίντλεσμπρο. Ο Σουηδός στάθηκε μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι και σφράγισε την πρόκριση της Μπόρο στους «16» της διοργάνωσης, γεγονός που αποτέλεσε ευκαιρία για πολλούς οπαδούς των Κόκκινων Διάβολων να προβούν σε ρατσιστικά παραληρήματα.

Όπως αποκάλυψε το «Athletic», η εταιρεία Meta που διαχειρίζεται το Instagram αναγκάστηκε να διαγράψει πολλά προσβλητικά σχόλια φυλετικού χαρακτήρα από την πλατφόρμα, τα οποία είχαν στόχο να πλήξουν τον 19χρονο άσο.

Πάντως οι συμπαίκτες του Ελάνγκα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει την αρχή ύστερα από το χαμένο πέναλτι και τους Ράσφορντ - Ντε Χέα ακολούθως να τον στηρίζουν μέσα από αναρτήσεις στα social media.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

FA CUP Τελευταία Νέα