Ρονάλντο: Στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του Πορτογάλου στη Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του Πορτογάλου στη Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: Στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του Πορτογάλου στη Γιουνάιτεντ

bet365

Στην Αγγλία βρίσκεται ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες προκειμένου να συζητήσει με τον Πορτογάλο αστέρα το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε κρίση μιας και διανύουν μία από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία τους. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε κι από το γεγονός ότι 17 παίκτες της Γιουνάιτεντ πως έχουν εκφράσει τάσεις φυγής από τον σύλλογο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μπορεί να αποκτήθηκε από την ομάδα προκειμένου να την βγάλει από το αδιέξοδο που την είχε οδηγήσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Γερμανός τεχνικός δεν το έχει πετύχει. Οπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, δυσκολεύεται να ενώσει τους ποδοσφαιριστές του και φαίνεται πως έχει χάσει και την εμπιστοσύνη των περισσότερων ποδοσφαιριστών.

Ενας από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου. Σύμφωνα μάλιστα με τη «Sun» ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες μετέβη στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει με τον πελάτη του, σχετικά με το μέλλον της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 36χρονος αστέρας έχει πετύχει 14 γκολ σε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του αλλά κι από την τακτική και το στυλ ποδοσφαίρου του Ραλφ Ράνγκνικ.

«Ο Κριστιάνο ανησυχεί πολύ για αυτό που συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δέχεται πολλές κριτικές και ξέρει ότι θεωρείται ένας από τους ηγέτες. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και αισθάνεται πολύ πιεσμένος.

Θέλει απεγνωσμένα η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη, αλλά αρχίζει να αναγνωρίζει ότι η κατάκτηση τροπαίων με το σημερινό στήσιμο της ομάδας θα μπορούσε να είναι πραγματικός αγώνας.

Ο Ζόρζε ήρθε να τον δει και πέρασαν χρόνο μαζί, μιλώντας για το πώς πάνε τα πράγματα, ποια πιστεύουν ότι είναι τα προβλήματα, πώς θα μπορούσαν να λυθούν και ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα