Βαγιαννίδης και Ζαγαρίτης μετά τον Παναθηναϊκό: Μόλις δύο λεπτά συμμετοχής!

Βαγιαννίδης και Ζαγαρίτης μετά τον Παναθηναϊκό: Μόλις δύο λεπτά συμμετοχής!

bet365

Η καριέρα των Βαγιαννίδη και Ζαγαρίτη μετά την αποχώρηση τους από τον Παναθηναϊκό δεν έχει πάρει την τροπή που θα επιθυμούσαν αμφότεροι, αφού ο συνολικός χρόνος συμμετοχής τους δεν ξεπερνά τα δύο αγωνιστικά λεπτά!

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, του οποίου η μεταπήδηση από τον Παναθηναϊκό στην Ίντερ επισημοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2020 υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ!

Αναμφίβολα ένα τεράστιο βήμα για τον 19χρονο δεξιό μπακ, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ.

Οι «νερατζούρι» ωστόσο προκειμένου να «ψηθεί» ο νεαρός οπισθοφύλακας τον παραχώρησαν με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στη βελγική Σεν Τρούιντεν που εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή της.

Μια κίνηση που αποδείχθηκε άστοχη, αφού τόσο ο πρώην τεχνικός του βελγικού συλλόγου, Κέβιν Μάσκατ όσο και ο νυν, Πέτερ Μάες όχι μόνο δεν έδωσαν ευκαιρίες στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τον συμπεριέλαβαν καν στην αποστολή για τα ματς πρωταθλήματος.

Εξαίρεση αποτέλεσαν τα δύο μόλις λεπτά συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου κόντρα στην Λόκερεν Τέμσε (0-2) στις 3 Φεβρουαρίου.

O αθλητικός διευθυντής της Σιντ Τρούιντεν, Αντρέ Πίντο είχε πλέξει το εγκώμιο του «Βάγια», στο gazzetta.gr ωστόσο όπως εξήγησε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον σύλλογο είχε ως συνέπεια ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να μην χρησιμοποιείται.

Σε ότι αφορά τον αριστερό μπακ, Βασίλη Ζαγαρίτη η μεταγραφή του στην Πάρμα ανακοινώθηκε στις 22 Ιανουαρίου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με χρηματιστηριακή αξία 500.000 ευρώ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με συνολικές αποδοχές πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ζαγαρίτης συμπεριελήφθη στην αποστολή της ιταλικής ομάδας σε δύο ματς της Serie A. (Ναπολι-Πάρμα 31/1 και Πάρμα-Μπολόνια 7/2), δίχως όμως να έχει χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό!

Η πενιχρή βαθμολογική κατάσταση της Πάρμα (βρίσκεται στην προτελευταία θέση) έχει ως συνέπεια να μην παίρνει ευκαιρίες από τον Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα.

 

Τελευταία Νέα