Γκόρντον: «Καταλαβαίνω τον Μπάρκα, είχε να αντιμετωπίσει πολλά σε μικρό διάστημα»

Γκόρντον: «Καταλαβαίνω τον Μπάρκα, είχε να αντιμετωπίσει πολλά σε μικρό διάστημα»

bet365

Ο μέχρι πέρυσι γκολκίπερ της Σέλτικ, Κρεγκ Γκόρντον υπερασπίστηκε τον διάδοχο του Βασίλη Μπάρκα κάνοντας λόγο για μεγάλη πίεση, αλλά και και καταστάσεις που έπρεπε ο Έλληνας γκολκίπερ να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

O Κρεγκ Γκόρντον υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της Σέλτικ για έξι σεζόν (2014-20), ενώ από το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζει στα 37 του στη Χαρτς.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος κατέκτησε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα με τους «Κέλτες», αλλά και τρία τρεμπλ κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι στιγμής παρουσία του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ. Η ομάδα του Νιλ Λένον προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο «Old Firm» από την Ρέιντζερς 0-2.

«Σίγουρα μπορώ να καταλάβω τον Μπάρκα. Νιώθω πάντα συμπάθεια για κάθε τερματοφύλακα. Είχε πάρα πολλά να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με συνέπεια να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Το να είσαι τερματοφύλακας στην Σέλτικ είναι κάτι που προκαλεί πίεση.

Η προσοχή που λαμβάνει ένας τερματοφύλακας της Σέλτικ ή της Ρέιντζερς σε αυτήν τη χώρα είναι τεράστια, είναι πολύ περισσότερη από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Η δυσκολία να βρεθείς σε αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή, όπου κάθε λάθος, μπορεί να κοστίζει ένα γκολ ή ακόμη και ένα παιχνίδι, φαίνεται πολύ περισσότερο αυτή τη σεζόν».

 

Τελευταία Νέα